Pages

Renungan...

Followers

Friday, 1 June 2012

Tutup ke tidak ni...

Jumaat 1 Jun 2012

Salam Cemerlang untuk semua.....lama tidak update blog..bila blog ada dua ni payah skit nak handle....belum lagi orang lelaki yang kahwin dua..macam mana dia handle rumah tangga supaya nampak happy n bahagia aje...atau pun pandangan luar tidak menggambarkan apa yang berlaku di dalamnya....

So...sebenarnya blog ini dibangunkan sebagai memenuhi tugasan assigment yang diamanahkan untuk sem ini...bila markah dah dapat(markah penuh) bermakna fungsi blog ini sedikit terabai...just formatnya pun banyak yang lari dari tugasan ...tidak skemalah maksudnya...main cacamerba je artikalnya...tapi masih ada infomasi terkini....rasa2 di hati nak tukar tajuk n biodata sendiri biar rahsia skit....pahtu nak tulis nama sekolah sebagai altanatif untuk memaparkan aktiviti yang berlaku di sekolah....serta masukkan kertas kerja,fail persatuan, takwim persatuan sebagai blog rujukan untuk semua kaum guru....rasanya banyak pahala sebab kita berkongsi idea dengan guru-guru di luar sana.....Apa macam setuju ke tidak?

Sayang pulak nak tutup akuan kerana sudah ramai follower dan mereka juga sering ke sini untuk mendapatkan info...ditambah lagi dengan assesorinya yang cantik(perasan pulak) nak membangunkannya memerlukan kemahiran,masa , idea dan kreativiti... tu yang sedihnya....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget